2012-03-05 07:34:31• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Halak - Az ön ereje a kitartásában rejlik

Napi horoszkóp március 5-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

 

Talán felhőcskék mutatkoznak kapcsolata egén. Önön is múlik, hogy viharrá dagadnak-e, avagy megmaradnak ártatlan bárányfelhőknek. Próbálja meg visszafogni a rossz szavakat. Higgyen a napban!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma könnyen rávehetik olyasmire is, amiben nem is lelné kedvét. Sajnos még mindig nem tudott úrrá lenni megfelelési kényszerén. Pedig előbb-utóbb a sarkára kell állnia. Különben csak úszik az árral.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne hagyja, hogy idegen akaratok elrontsák a napját! Amit eltervezett, azt hajtsa is végre, különben túl sok hátraléka halmozódik fel. Akkor pedig aztán tényleg kapkodhat, ami nem biztos, hogy a minőség javára lesz.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma inkább ne foglalkozzon pénzügyi kérdésekkel. A pénz házában jár ugyan uralkodó bolygója, de inkább az érzelmei, mintsem a megfontolás irányítaná a döntéseit. Ráadásul túlságosan befolyásolható is. Még rászednék.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Próbálja meg az erejét, a gondolatait jobban összpontosítani. Ha igazán céltudatos akar maradni, akkor ne foglalkozzon ma felesleges dolgokkal. Van, ami hiábavalóan aggasztja. Tekintsen el tőle, mintha nem is lenne.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne akarjon mindent egyszerre megváltoztatni az életében. A túlságos sok változtatásnak az a hátránya, hogyha nem jól sül el, akkor a végén nehéz lesz feltárni, hogy mi is a baj oka. Lassítson, és figyeljen jobban magára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Új lehetőségei, új perspektívái adódhatnak. De ön a réginek is éppúgy meg akar felelni, mint az újnak. Talán lehetetlen egyszerre mindent. Maga olyan, mint az a bizonyos macska: egyszerre akar kint is bent is fogni egeret.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A valóság nem mindig olyan, mint amilyennek ön elképzeli. Lehet csúnyább is, de szebb is. Általában közönségesebb, mint gondolnánk. De ha valakiben szépet és jót lát, akkor ma ön akár bele is varázsolhatja azt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Inkább ne akarjon olyan ügyekbe beleavatkozni, amihez semmi köze nincsen. A kéretlen tanácsadót nemigen szeretik az emberek. Sokan vannak az irigyei is. Ez nem baj, csak ne csodálkozzon, ha összesúgnak a háta mögött.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A kedvesére már nem csak szívügyekben számíthat. Szerencsére, mert bizony a pénztárcája kissé megcsappant az utóbbi időben. Csak arra vigyázzon, hogy szigorúságával, számonkérésével ne riassza el öntől azt, aki támogatná.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Rengeteg a lehetősége, és ez több, mint zavarba ejtő. Mindent elvállal, hisz minden a szívügye. De nehogy a vége kapkodás és zűrzavar legyen! Ráadásul van valami időtöltés, ami nagyon sok idejét elrabolja. (Sz)ámítógép?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az ön ereje a kitartásában rejlik. Talán maga is csodálkozik, hogy ezt írom, mert a Halak az egyik legváltozékonyabb jegy. De nem az érzelmeket illetően. Ön mélyen és igazán szeret. És ez erő, mi több hatalom.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: